Nazovite nas na +385 (0)98 177 84 66
Smještaj
Kuća se nalazi na otoku Čiovo u blizini lijepe crkve sv.Jakova.Kada se prođe most, koji veže stari grad Trogir s Čiovom, treba se skrenuti lijevo te potom prva ulica desno i njom nakon 50 m, pored spomenute crkve, dolazite do kuće Klaudija.
 
Kuća je u potpunosti renovirana tijekom proljeća 2009. te pruža niz pogodnosti kao što je kompletna nova oprema u svim prostorijama, garaža za 3-4 automobila, satelitsku TV, klimatizirane i moderno namještene prostorije, kupaonice i mini bar.
 
Objekat rasploaže sa 16+7 ležaja koji su raspoređeni u 2 apartmana i 4 sobe, koje su dizajniranje i namještene za provod Vašeg idealnog odmora. Apartman i sobe odišu povješću koja se može osjetiti u svakom trenutku i kutku kuće Klaudija, što dodatno pojačava intezitet Vašeg odmora.
 
Apartman A1 - mezanin, kapaciteta (2+2) ,velicine 32m2, 1 spavaca soba, dnevni boravak s kuhinjom i sofom, kupaonica, SAT TV, klima, WiFi. Kalendar popunjenosti.
 
Apartman A2 - 1.kat, kapaciteta (4+2), 54m2, 2 spavace sobe, dnevni boravak s kuhinjom i sofom, SAT TV, klima, WiFi .Kalendar popunjenosti.
 
Obiteljska soba - 1.kat ,24m2, kapacitet (2+2), hladnjak, kuhalo za vodu, salice, case, tanjuri, SAT TV, WiFi, Klima. Kalendar popunjenosti.
 
Soba za goste - 1.kat, 22m2, kapacitet (2+1), hladnjak, kuhalo za vodu, salice, case, tanjuri, SAT TV, WiFi, Klima. Kalendar popunjenosti.
 
Trokrevetna soba Istok - 2.kat, 24m2, pogled na more, kapacitet 3 osobe, hladnjak, kuhalo za vodu, salice, case, tanjuri, SAT TV, WiFi, Klima. Kalendar popunjenosti.
 
Trokrevetna soba Zapad- 2.kat, 24m2, kapacitet 3 osobe, hladnjak, kuhalo za vodu, salice, case, tanjuri, SAT TV, WiFi, Klima. Kalendar popunjenosti.
 
Studio apartman u potkrovlju - (2.kat),45 m2, vrlo dobro opremljena čajna kuhinja s dnevnim boravkom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe (160x200), klimatizirano,SAT TV, terasa 100 m2 za sve goste (ne više od 16, stolovi stolice,ležaljke,roštilj). Kalendar popunjenosti.
 
Svi gosti mogu koristiti terasu 100 m2 na 1.katu, lezaljke, stolove, stolice, suncobrane i gril. Na terasi se posluzuje dorucak (prema dogovoru). Iza Kuce Klaudija je mol s kojeg 4 puta dnevno voze manji brodovi u centar Splita kao i veci za cjelodnevne izlete na okolne otoke (Solta, Drvenik, Hvar, Brac, Vis). Takodjer se organiziraju izleti za Plitvicka jezera kao i za Sibenik-Krka slapovi.
Copyright © 2015 | Apartmani Klaudija | Sva prava pridržana